Travel & Experiences

Hole-in-ones slaan tijdens de KLM Open 2018

Morgen is het zover: dan begin op de golfbaan The Dutch in Spijk alweer de 99ste editie van het KLM Open. Op donderdag 13 september zullen 150 spelers alles op alles zetten om de felbegeerde titel op hun naam te schrijven. Onder meer topgolfers Martin Kaymer, Lee Westwood en Andrew Johnston zullen zich van hun beste kant laten zien. Op zondag 16 september rond 17:00 uur zal het duidelijk zijn welke golfer de prestigieuze prijs mee naar huis neemt.

MEER DAN ALLEEN TOPSPORT

Naast de bijzondere wedstrijden die gespeeld zullen worden, zijn er ook een hoop andere dingen te beleven. In de KLM Open Village vind je niet alleen de grootste golfbeurs van Nederland, maar kun je hier ook terecht voor een gratis privéles bij De Golf Academie.  Daarnaast kun je een poging wagen om op de speciaal ontworpen baan een hole-in-one te slaan. Sla je vanaf 20 meter een hole-in-one? Dan win je twee tickets naar Curaçao, Kuala Lumpur, Los Angeles, Mauritius of Valencia.

DENNIS GANDASOEBRATA SPREEKT DIVERSE GOLFTALENTEN

Dennis was vorig jaar aanwezig op de KLM Open. Hier heeft hij onder meer met Beau van Erven Dorens en Wilbert Gieske over dit uitdagende toernooi gesproken.