Beauty & Fashion

Breisels om in te wonen

grof gebreid = warm ontvangen

Knitwear… Wie wordt er in de winter niet gelukkig van? Elke modeliefhebber – apologies – elk persoon zou eigenlijk op zijn minst één grof gebreid item in de kast moeten hebben liggen. Het is een toevoeging aan je alledaagse comfort, een aanwinst voor je wintersportgarderobe en bovendien een fijne opwarmer om over je cocktailjurk te dragen onderweg naar de taxi. Een luxe gebreide vest, trui of shawl is functioneel en van alle tijden.

favoriet bij fashion bloggers

Kiro by Kim is een kleinschalig knitwear label uit Rotterdam dat de markt betovert met grof gebreide items in geweldige kleuren. Het werd opgericht door Kim Chen, die al jarenlang breide als hobby. Haar passie werd een succes. Voor ze het wist werden haar creaties dusdanig populair, dat ze wereldwijd favoriet werd bij fashion bloggers en boetiekeigenaren. Al haar inkomsten spendeerde ze direct aan nieuwe soorten garens in het ‘snoepwinkeltje’, die zij haar wolwinkel noemt. Alles is handgemaakt, goed draagbaar en bovendien gemaakt van bijzondere garens die Kim combineert.

Ook behoefte aan wat (stijlvolle) warmte voor de pakweg acht maanden herfst die op ons wachten? Ontdek de warme werken van Kiro By Kim op Masters of LXRY 2017. Het grootste premium lifestyle event van Europa wordt van 7 t/m 11 december 2017 georganiseerd in de RAI Amsterdam. Klik hier voor meer informatie en hier om tickets te bestellen.

kirobykim.com