Jewels & Watches

Juwelenlijn Choices by DL viert jubileum

10 jaar choices by dl van Debora leeser

Wat ooit begon als afstudeerproject mondde uit in een succes volle sieradenlijn in een eigen flagshipstore bij Gassan Diamonds: Choices by DL. DL staat voor Debora Leeser, de designer achter deze sieradenlijn. Debora: “Ik wilde eigenlijk in de mode in plaats van de sieraden en daarom heb ik het AMFI gedaan. Daar heb ik concepts en branding gestudeerd en weet dus heel goed wat er bij komt kijken om een nieuw concept op de markt te zetten. Tijdens mijn afstuderen wist ik dat ik graag bij het bedrijf van mijn ouders zou willen werken maar wel mijn eigen product wilde ontwikkelen. Ik heb toen een eigen sieradenlijn ontwikkeld waarbij je telkens het sieraad zo kunt wisselen en aanpassen dat het een onderdeel van je outfit wordt”.

de kracht van choices by dl

Mix and match any way you like!  Voor Choices by DL draait alles om de vraag waarom je genoegen zou moeten nemen met één enkel stuk, terwijl er zo veel keus is. Alles draait om flexibiliteit. De kracht van Choices by DL zit hem in de toegankelijkheid van de juwelenlijn, waardoor de persoonlijke juwelengarderobe – de jewellery wardrobe in a box – gemixt en gematcht kan worden met de verkozen outfit van dat moment. Via een eenvoudig systeem is het mogelijk de juwelen aan te passen en in een fractie van een seconde te veranderen, zonder ook maar enige concessie te hoeven doen aan kwaliteit of design.

MASTER OF JEWELRY DESIGN

Vorig jaar was Debora Leeser een van de tien Masters tijdens Masters of LXRY. Het interview met Master Debora lees je terug in LXRY Magazine #31. Deze uitgave is nog steeds te koop in de LXRY Shop. Liever abonnee worden? Klik hier.