Jubileumeditie Masters of LXRY feestelijk van start in RAI Amsterdam

15 Europese lanceringen en 7.000 VIP gasten

In de RAI Amsterdam is vanavond de grootste premium lifestyle beurs van Europa, Masters of LXRY van start gegaan. Ruim vijftien Europese lanceringen vonden daar plaats. Zoals de introductie van de nieuwe Riva Mare, het bijzondere 17-eeuwse schilderij ‘weidelandschap met koeien’ van Albert Cuyp. Maar ook de nieuwe BMW5 serie, de Discovery van Land Rover, de Lexus LC500h en de DJ-vleugel van Pianometropool. Tot slot: het duurste bed ter wereld; de Hästens Vividus ter waarde van €119.000,-. De avond werd bezocht door meer dan 7.000 (inter) nationale VIP gasten, captains of industry en bekende Nederlanders.

tot en met 12 december in het teken van luxe

Het veelzijdige aanbod van de exposanten dit jaar is uniek in Europa. Daarmee is Masters of LXRY het enige Europese podium waar een compleet beeld wordt gegeven van de trends en noviteiten van de wereldwijde luxemarkt. De avond werd op ceremoniële wijze geopend door Moving Shadows uit Duitsland, O’G3NE en de Nederlandse topartiest Caro Emerald. Daarnaast werd het nieuwe LXRY Magazine gelanceerd door gast-hoofdredacteur Winston Gerschtanowitz. De editie bevat een ‘opwindende’ fotoserie van internationale topfotograaf Rahi Rezvani en geeft een unieke inkijk in zijn leven en relatie met tv-personality Renate Verbaan. De Masters of LXRY duurt nog tot en met maandag 12 december aanstaande. De organisatie verwacht in totaal 50.000 bezoekers uit binnen- en buitenland. Voor het volledige programma en ticketverkoop zie www.lxry.nl.

LXRY Expo

Ter gelegenheid van het 15-jarig jubileum vindt er een bijzondere beeld Expo plaats in het Elicium Centre. Hierbij wordt de bezoeker meegenomen op een ervaringsreis langs alle hoogtepunten, anekdotes en spraakmakende primeurs van 15 jaar Masters of LXRY. Yves Gijrath (initiator Masters of LXRY) verheugt zich op de komende vier beursdagen: ”Dit jaar vieren wij samen met alle standhouders en bezoekers vijftien jaar Masters of LXRY. Buiten het record aantal deelnemers en lanceringen de komende vier dagen maken we ook plaats voor een terugblik van de afgelopen vijftien jaar in de LXRY beeld expo; een ‘trip down memory-lane’.  

Jubileumeditie Masters of LXRY

De oppervlakte van de eerste editie in 2002, bedroeg 4.500m2 met circa 60 deelnemende exposanten en merken. In de jaren die volgden is Masters of LXRY uitgegroeid tot de grootste luxebeurs van Europa met dit jaar een beursoppervlakte van 35.000 m2. Internationaal toonaangevende merken en nieuwe talenten kiezen Masters of LXRY dan ook als podium om hun primeurs aan het grote publiek te presenteren.

Vanavond is de grootste editie in de geschiedenis van Masters of LXRY van start gegaan, waar een recordaantal van ruim 400 deelnemende bedrijven en merken aan deelnemen.

Meer Media & Entertainment