Jaguar primeurt op Masters of LXRY

the art of performance

“Money may not buy happiness, but I’d rather cry in a Jaguar than on a bus,”  luidt de gevierde uitspraak van de Franse Nouvelle Vague-auteur Françoise Sagan. Een statement dat zowel in het jaar 1925 als 2017 kan worden begrepen. Want al sinds heugenis bevindt het Engelse automerk zich in de voorhoede van luxe voertuigen. Ieder model dat de garage uitrijdt, is een expressie van liefde en passie.

elektrisch met 400 pk

Een perfect voorbeeld van de onmiskenbare ‘Art of Performance’ is de nieuwe, elektrische I-PACE. Met deze compacte performance SUV is de fabrikant erin geslaagd om een elektronische auto te creëren met onveranderde prestaties. Het model heeft een motor van maar liefst 294 kW (400 PK) en een acceleratievermogen van 0 naar 100 km/h in 4 seconden. Dus onmiskenbaar Jaguar, maar dan zonder emissies. De I-Pace wordt geflankeerd door de eveneens compleet nieuwe XF Sportbrake. Om het geheugen even op te frissen: deze bouwt verder op het bekroonde design en de prestaties van de Jaguar XF.

Masters of LXRY 2017

De gloednieuwe elektrische Jaguar I-PACE wordt gepresenteerd op Masters of LXRY 2017. Dit betreft Europa’s grootste premium lifestyle-evenement dat van 7 t/m 11 december in de RAI Amsterdam wordt georganiseerd. Klik hier voor meer info.

Meer Cars & Yachts