Media & Entertainment

Jacques Walch, sterrenmakelaar uit het Gooi: Genius van 2018 volgens LXRY

Tijdens een bijzonder diner in M34, het 34-sterrenrestaurant op Masters of LXRY, werden vanavond voor het eerst de LXRY Awards uitgereikt aan Jacques E. Walch, register makelaar, register taxateur in het Gooi, Arjen van Beek, CEO Louwman Exclusive, Frank Blom, directeur Frame Vastgoed, Raymond Cloosterman, oprichter en directeur Rituals, Yossi Eliyahoo, oprichter en mede-eigenaar The Entourage Group, Sergio Herman, chef-kok en ondernemer, Axel Vervoordt, kunsthandelaar en interieurdesigner, Benno Leeser, president-directeur GASSAN, Roberto Meyer, hoofdarchitect bij MVSA Architects, Michel Kappen, CEO en oprichter Scotch Whisky International, Eric Toren, eigenaar-directeur Hotel TwentySeven, Harco van Uden, CEO ExperienceTravel, Ed & Anka Zeeman, eigenaar Morukuru Family, Nikkie Plessen, modeontwerpster en eigenaar modemerk NIKKIE, en editor's choice: Guido van Hoogdalem, projectontwikkelaar FIRST Projektmanagement.


LXRY selecteerde de 14 besten uit hun vak, een nieuwe jaarlijkse traditie waarbij het getal 14 wordt gekoesterd. Een knipoog naar de grootste legende die Nederland ooit heeft voortgebracht. De criteria waar naar gekeken is, zijn: vindingrijkheid, genialiteit, doortastendheid, kwaliteit, cijfers en service. De 14 winnaars zijn allemaal uitblinkers in hun vakgebied. De Genius van 2018 is Jacques Walch, register makelaar en bij velen bekend als dé sterrenmakelaar. Zijn makelaarskantoor, Voorma & Walch, is sinds 1936 verbonden aan het Gooi. Al generaties lang brengt het familiebedrijf kopers en verkopers bij elkaar. Het kantoor met vestigingen in Huizen, Blaricum, Naarden-Vesting en Laren, staat bekend om het grootste aanbod van exclusieve huizen van captains of the industry en BN’ers.

 

Jacques Walch is de Genius van 2018 vanwege het structurele succes bij de verkoop van huizen in het allerhoogste segment voor cliënten met de hoogste standaard. Het kantoor onderscheidt zich vanwege de onvoorwaardelijke trouw die de cliënten van Voorma & Walch tonen naar de sterrenmakelaar. Daarnaast is de wijze waarop het kantoor zich presenteert in de markt van uitmuntende kwaliteit. De kapitein van het schip, Jacques Walch, is een bruggenbouwer van het allerhoogste niveau.

De award werd tijdens de feestelijke avond overhandigd door Yves Gijrath, organisator van Masters of LXRY. Hij prees de ondernemer uitbundig voor zijn denkwijze en citeerde een belangrijke uitspraak van hem: “Kijk wat je bindt, niet wat je scheidt.”