Op het zeiljacht van Richard Branson – LXRY List

sea life

Een zeilboot afhuren is voor velen het toonbeeld van welvaart. Er zijn maar weinig taferelen te bedenken die comfortabeler klinken dan een tocht waarbij je wakker wordt met de zilte zeelucht van de mooiste kustgebieden, met een chef die je eggs benedict met vers fruit prepareert en waarbij je avondenlang dobbert met de kaarsen op het dek. Maar het kan exclusiever.

AAN BOORD VAN BRANSON’S NECKER BELLE

Een zeiltocht wordt ineens wel heel spectaculair met de wetenschap dat je bivakkeert op het jacht van niemand minder dan Richard Charles Nicholas Branson. Voor de onwetenden: deze zakenman vergaarde miljardairstatus met zijn bedrijf Virgin Group, waar onder andere een vliegmaatschappij, hotelketen en voedingsmiddelenbedrijf onder vallen. Gierig is de Britse zakenman niet. Branson geeft de consument namelijk de mogelijkheid om zijn 32 meter tellende catamaran te huren voor een zinderende vakantie. Met een maximum van 12 gasten is het world-class zeilschip perfect voor zowel de adrenaline-zoeker als de comfortliefhebber. Maar niet voor niets gaat de (Caribische) zon op, het jacht kost gemiddeld €100.000 per week. De ‘Necker Belle’ staat dan ook op #3 in de categorie First Class Travel van LXRY List. Klik op de foto’s om de catamaran te bekijken.

LXRY LIST

Twee jaar geleden ontstond het idee om het meest prestigieuze en luxueuze boek in de wereld uit te geven. Om een gids te lanceren voor liefhebbers van het beste vakmanschap, design en uitmuntendheid voorhanden. De LXRY List is het resultaat. In deze collector’s editie worden de beste luxueuze adressen, producten en ervaringen gepresenteerd. Deze is uitgegeven door de luxe lifestyle-experts van LXRY Media Group. Bekend van Europese grootste premium lifestyle event Masters of LXRY en LXRY Magazine.

De LXRY List is hier te bestellen

Meer Travel & Experiences