Is jouw tuin al weerbestendig?

Climatcontrol in je tuin

Wanneer het weer wisselvallig of niet goed te voorspellen is, dan is het fijn dat je zelf de temperatuur kan bepalen in je tuin. Of dat je drankjes en de barbecue droog blijven van de regen. Gelukkig zijn er vele manieren om de climatcontrol in je tuin te beheersen. Denk aan een veranda, luxe pergola zonwering, zonnescherm, overkappingen en windschermen. Je geïntegreerde terrasverwarming is zelfs online bedienbaar tegenwoordig.

Zij geven advies op maat en staan voor Duitse kwaliteit en Hollandse service.

Duitse kwaliteit en Hollandse service

Mocht je dit overwegen, kijk dan vooral bij Van Beem. Dit zijn de Markilux Flagship stores van Markilux in Nederland, al meer dan 100 jaar gerund door de familie Van Beem. De productie van Markilux vind plaats in Duitsland. Ook daar wordt het gerund door een familiebedrijf met circa 800 medewerkers in zonwering. Ze hebben zelfs een eigen weverij in huis. Alle producten worden met de hand op maat geproduceerd.

primeur op Masters of LXRY 2017

Op Masters of LXRY 2017 introduceren zij de speciale Hardhouten LXRY Veranda. Het toppunt van luxe. Een moderne veranda met een design uitstraling, strak en sober, als een waar sieraad aan huis. Deze Hardhouten LXRY Veranda is gemaakt van duurzaam tropisch hardhout, gelamineerd om ‘werken’ te voorkomen. Het strakke ontwerp past bij ieder type huis en is leverbaar in alle RAL-kleuren.

Nieuwsgierig? Op Masters of LXRY 2017 kun je je laten informeren over producten en diensten van Van Beem. Ervaar hier de betrokkenheid bij het leveren van kwaliteit, inclusief de hoogwaardige service die daarbij hoort. Klik hier voor meer informatie over het grootste premium lifestyle-evenement van Europa dat van 7 t/m 11 december 2017 in de RAI Amsterdam wordt georganiseerd of bestel hier gelijk je tickets.

vanbeem.nl

Meer Interior & Estate