Irene interviewt Christiaan van modemerk Pauw

Irene van de Laar deed ooit mee aan de Miss Universe verkiezing, nu wendt ze haar charmes aan om voor LXRY spannende mannen tot een interview te verleiden. dit keer Christiaan Klein pauw, neef van Winston Gerschtanowitz en Co-creative Director van luxe kledingmerk Pauw. Lees hieronder een gedeelte van het interview in LXRY.

Je bent de neef van Winston, omschrijf jullie band eens?

“We zijn elkaars enige familie en in onze jonge jaren met elkaar opgegroeid. Onze moeders, die zussen zijn, werkten toen samen en Winston en ik speelden vaak met elkaar. Het is officieel mijn neef, maar het voelt meer als mijn broer.”

(…)

Je leidt het bedrijf Pauw samen met je moeder. Wat is de rolverdeling?

“We proberen samen het bedrijf zo goed mogelijk te sturen. (…) We hebben niet eens een duidelijk omschreven rolverdeling, maar Madeleine is de creatieve kracht voor wat de kleding betreft, ik voor het creatieve deel eromheen.”

(…)

Hoe zie je een vrouw graag gekleed? 

“Dat mag variëren. Ik vind het leuk als een vrouw meerdere ‘gezichten’ heeft. Als ze niet te veel een trendvolger is, maar haar eigen look weet te maken. Charmant, en op een manier die haar persoonlijkheid benadrukt. Er mag ook wel wat originaliteit in zitten. Ik vind het leuk om verrast te worden.”

Tekst: Irene van de Laar | Fotografie: Karoly Effenberger

Het volledige interview lees je in het magazine, beschikbaar in de winkel of hier te bestellen.

Meer People & Finance