De masseur kun je overslaan

anti-blessure

Niemand heeft zin in spierpijn. En toch zin er weinig sportende mensen die continu blessurevrij rondlopen. Ons prestatiegerichte en sportieve leven brengt bewuste en onbewuste klachten met zich mee. Denk maar: een vermoeide rug na een lange kantoorsessie, zere kuiten na het sporten, doorbloedingsproblemen, etc. Toch kun je een tijdrovend bezoek aan de masseur gewoon overslaan. Want met een goed vitaliteitsapparaat kun je zelfs op kantoor van je blessures afkomen.

masseren en sporten

Invitalis BeNeLux specialiseert zich in de vitaliteit van het lichaam. Met die kennis ontwikkelt het hoge kwaliteitsproducten. Zoals de Vitaly Med Flexi. Een shiatsu-massagegordel met infrarood die zorgt dat je spieren vrij van spanning blijven. Daarnaast lost het bestaande spanningsproblemen op. En behalve dat je thuis en op werk gemakkelijk van je blessures afkomt, kun je hier ook je sportsessies inlassen. Want Invitalis ontwikkelt namelijk ook apparaten voor de sport. Neem als voorbeeld ViViBo, een oscillerende trilplaat waarmee je gemakkelijk een intensieve workout kunt doen thuis. Want 10 minuten trainen op de ViViBo staat gelijk aan maar liefst 10.000 tot 15.000 stappen.

Van 7 t/m 11 december kan je beide producten ervaren bij de gespecialiseerde medewerkers van Invitalis BeNeLux op Masters of LXRY 2017.

invitalisbenelux.com

Meer Tech & Gadgets