Ultiem chique: de butler

care for a biscuit, sir?

De butler… Het is iets dat we vrijwel uitsluitend in tekenfilms of Britste kostuumdrama’s hebben gezien. Anno 2017 zou je denken dat dit beroep alleen nog voorkomt in de toplaag van luxe hotels in Dubai. Maar wat blijkt? De onberispelijke, welbespraakte kamerheer bestaat nog steeds in volle glorie. Hij loopt nota bene rond onder de rieten daken van ons eigen Nederland. Het bedrijf International Butlers zoekt en screent personeel dat aansluit op de behoeften bij jou thuis of op kantoor. Want een butler is ideaal voor de ambitieuze personen die hun leven geordend willen hebben, ontzorgd willen worden en weinig tijd hebben.

meer dan thee brengen

Wie denkt dat butlers alleen deuren openen en thee brengen, komt bedrogen uit. Voor sommigen is het een bittere noodzaak, zowel zakelijk als privé. Onderzoek wijst uit dat een butler de kans op een harmonieuze leefomgeving verbetert. Ze zouden zelfs bepaalde kosten kunnen besparen. Want door alles vanuit één centraal punt aan te sturen – het huishouden, koken, de tuin – ben je als cliënt niet continu aan het schakelen met ontelbare partijen die jouw leven en bezittingen onderhouden.

verlengde diensten

Behalve butlerservices biedt International Butlers ook verlengde diensten als een chauffeur, kok of housekeeper. Of het nou in je Nederlandse villa of je futuristische mansion op Ibiza nodig is, International Butlers stuurt met alle toewijding een butler op pad die jouw huishoudens van alle service voorziet. En heb je toevallig al een vriendelijke medewerker in huis, die wel een opfriscursus kan gebruiken? Dan leidt International Butlers ook ‘jouw’ personeel op.

de master op masters of lxry 2017

International Butlers verschijnt in vol ornaat op Masters of LXRY 2017, waar de medewerkers je graag informeren over deze persoonlijke en luxe service. Klik hier voor meer informatie en hier om kaarten te bestellen voor dit grootste premium lifestyle-event van Europa, dat van 7 t/m 11 december 2017 wordt georganiseerd in de RAI Amsterdam.

internationalbutlers.com

Meer Interior & Estate