Interior & Estate

Luxe waar je je thuis bij voelt…

InteriorMX, hèt Collectief voor Interieur Design

InteriorMX is een nieuw samenwerkingsverband van onafhankelijke Nederlandse familiebedrijven met een gemeenschappelijke visie: perfectie in exclusief interieurdesign.

De kracht van InteriorMX

Het vormgeven van een interieur is een bijzondere beleving. InteriorMX biedt een wereld aan inspiratie. Ervaar de kracht van ultieme samenwerking in interieurdesign. Een samenwerking die leidt tot een volmaakte leefomgeving. Een interieur dat iedere verbeelding te boven gaat.Vorig jaar presenteerde InteriorMX zich op Masters of LXRY. Dit initiatief is door velen uit de interieurbranche direct omarmd en nieuwe interieurspecialisten hebben zich aangemeld als partner bij dit samenwerkingsverband. Hiermee is het aantal disciplines binnen dit platform zo ver uitgebreid dat InteriorMX haar klantenkring op elk vlak van interieurstyling van dienst kan zijn en invulling kan geven aan werkelijk alle interieurwensen.

Masters of LXRY 2017

De stand van InteriorMX op Masters of LXRY 2017 is dan ook één grote beleving en de ultieme uiting van de visie van InteriorMX op interieurdesign. Alle disciplines in interieurstyling zijn hier perfect samengevoegd tot een zeer stijlvolle, trendy en vooral unieke woonsfeer. Van badkamer tot living en tuin, volledig ingericht en gestoffeerd, compleet met open haard, verlichting, domotica en kunst. De bezoekers krijgen hier een compleet beeld van de kracht van deze samenwerking. De bevlogen partners van InteriorMX staan je graag te woord op dit grootste premium lifestyle-event van Europa. Kom van 7 t/m 11 december 2017 naar de RAI Amsterdam, klik hier voor meer informatie en scoor hier je tickets.

interiormx.nl