Living: de home spa

wellness is welzijn

Het leven wordt een stuk comfortabeler als je je een paar keer per week in het warme water van een zwembad of spa kan laten glijden. Na een pittige werkdag of hardloopsessie is er niets zo fijn als het opzoeken van de behaaglijke warmte van sauna of infraroodcabine. Wie zich regelmatig ontspant, heeft een grotere kans op een lang en leuk leven. Want: wellness is welzijn.

State-of-the art spa’s

Een mooi idee dus om een wellness aan huis te bouwen. Maar dan is wel alleen het állerbeste goed genoeg. Interhiva is in dat geval een goede partij. Het is namelijk al ruim veertig jaar toonaangevend op het gebied van ontwerpen en realiseren van wellnessprojecten. Nog altijd presenteert Interhiva te allen tijden het beste wat op wellnessgebied voorhanden is. Eerder al bracht het de state-of-the-art spa’s van Maax uit de Verenigde Staten naar Nederland, net als topklasse zwembaden en designsauna’s. Verder adviseert, ontwerpt, bouwt en onderhoudt Interhiva deze toepassingen, zowel voor professionals als particulieren.

Bezoek Interhiva op Masters of LXRY. Dit grootste premium lifestyle-event van Europa wordt van 7 t/m 11 december 2017 georganiseerd in de RAI Amsterdam. Klik hier voor meer informatie en hier om tickets te bestellen.

interhiva.nl

Meer Interior & Estate