Iconic happy diamonds

Het leven begint bij 40

Met de Happy Diamonds collectie heeft Chopard de essentie van de immer sprankelende diamant weten te vangen. En uiteraard in een juwelen collectie verwerkt die alweer 40 jaar bestaat. De nieuwe speciale Icons serie omvat alles wat een nieuwe reeks klassieke ontwerpen gelijk op de kaart zet. Deze speelse lijn is geïnspireerd op beweging, natuur en licht. Denk aan de glinsterende druppel van een waterval waarbij licht steeds voor een andere dynamiek zorgt, of een dromerige wolkenserie aan de hemel.

Speelse diamanten

Zacht gevormde ontwerpen bestaande uit goud, diamanten en kristal zijn alom vertegenwoordigd in de nieuwe sieradenlijn. Door de ruimte tussen de diamanten lijken deze vrij te bewegen. De cirkelvormige en hartvormige hangers, armbanden, oorbellen en ringen zijn verkrijgbaar in een kleine maat met één diamant of een middelgrote maat met drie diamanten.
De gepolijste modellen zijn er in 18-karaats witgoud, geelgoud en roségoud en de full-set versie is er in 18-karaats witgoud.

De Chopard Happy Diamonds Icons collectie is exclusief verkrijgbaar tot 1 oktober 2017 bij Gassan Diamond HQ, Gassan Dam Square en Gassan Schiphol.

gassan.com

Meer Jewels & Watches