Het echte (mode)mannenhuis

Kledingadviseur en ondernemer Rick Moorman is geen vreemde voor LXRY. Met zijn vaste column in LXRY magazine deelt hij zijn tips en adviezen op het gebied van herenmode. Ook staat hij al een paar jaar op Masters of LXRY met House of Men, zo ook de aankomende editie met zijn grootste stand ooit om het (mini)warenhuis tentoon te stellen.

Solferino

Er is speciale aandacht voor de collectie van het Italiaanse merk Solferino. De kenmerkende colberts met subtiele details verwijzen naar de heritage van het merk; de slag bij Solferino.

Smokey velours

Speciaal voor Masters of LXRY is er ook een smoking colbert ontwikkeld, zoals het originele smoking jacket ooit bedoeld was. Een jasje voor de mannen die zich   zonder overlast van geur weer bij de dames kunnen voegen, na het roken van een sigaar. Velours absorbeert absorbeert namelijk rooklucht.

Door het velours jasje af te werken met hoogwaardige zijde details ontstaat een moderne smoking colbert. Deze kan ook nog moeiteloos op de bestaande smoking pantalon gecombineerd worden. Maar ook in combinatie met jeans ontstaat er een moderne variant voor ieder feest, waar geen strike black tie dresscode gevraagd wordt.

Nieuwsgierig naar de collectie?  Bezoek de volledige collectie in de winkel aan het Gelderlandplein in Amsterdam en kom naar Masters of LXRY 2017. Het grootste premium lifestyle-event van Europa wordt van 7 t/m 11 december 2017 georganiseerd in de RAI Amsterdam. Klik hier voor meer informatie en hier om tickets te bestellen.

rickmoorman.nl

Meer Beauty & Fashion