House of CRAVT weer op Masters of LXRY

Vervaardigd volgens traditie, ontworpen voor de toekomst

CRAVT Original is gespecialiseerd in complete interieurconcepten voor onder andere woningen, restaurants, winkels, kantoorpanden en hotels. Het bedrijf mag grote namen waaronder Hyatt, Four Seasons, Chanel en Louis Vuitton tot haar klantenkring rekenen.

De ontwerpers van CRAVT zijn expert in het vertalen van persoonlijke voorkeuren naar interieurconcepten. De exclusieve materialen en samenwerking met vakmensen en kunstenaars zorgen ervoor dat ieder opgeleverd project uniek en op maat gemaakt is. Kenmerkend voor de ontwerpen is de combinatie van traditioneel handwerk met originele designs van natuurlijke materialen zoals Silverleaf, Stingray, Metal, Seashell, Semi Precious Stone en Mother of Pearl.

cravt op Masters of LXRY

Tijdens Masters of LXRY bouwen zij het House of CRAVT: een complete ervaring op het gebied van inrichting en high-end interieurdesigns. In het aanwezige CRAVT restaurant worden bovendien heerlijke gerechten bereid door één van Nederlands beste chef-koks. Heb jij je tickets voor dit prestigieuze event van 7 t/m 11 december 2017 al in huis?

cravtoriginal.com

Meer Interior & Estate