Living: de pracht van het hotelbed

de hotelwaardige slaapervaring

“Een hotel is een dienstverlenend etablissement met een commercieel oogmerk waar iemand tegen betaling kan overnachten of onderdak vinden.”

De definitie van een hotel is duidelijk: alles draait om de overnachting. De overige belevingen, zoals het restaurant, de regendouche in de badkamer, de luxe handzeep, zijn eigenlijk bijzaak. Vandaar dat de hotelkamer vrijwel altijd is gericht op één centraal element: het bed. Voor velen is er dan ook niets zo weldadig als dit slaapmeubel. Het liefst zien we deze van groot formaat, met een sierlijk hoofdbord en natuurlijk een waanzinnig comfortabele kwaliteit. Ben je ook zo benieuwd waar die somptueuze bedden vandaan worden gehaald?

tycoon van hotelbedden

Één van de grootste spelers in de markt van matrassen en boxsprings, tevens voor de hotelwereld, is Serta. Het van oorsprong Amerikaanse merk wordt in Europa geproduceerd. De karakteristieke bedden pronken zoal in een aantal van de grootste namen op hotelgebied, zoals het Waldorf Astoria, Caesars Palace en The Ritz-Carlton. Die keuze vanuit de gastvrijheidsbranche valt gemakkelijk te verklaren. De hoogwaardig afgewerkte Serta bedden hebben een rijke, uitnodigende en uiterst comfortabele uitstraling en zijn één en al splendeur. Het summum van comfort. Maar een goed bed gaat verder dan luxe, het is een noodzaak. Want zonder goede nachtrust boek je weinig succes in het leven.

De vijfsterrenhotelbedden op Masters of LXRY

Gelukkig is de kwaliteit van Serta sinds 2013 ook in Nederland verkrijgbaar. Nu kunnen wij dus ook genieten van een écht vijfsterrenhotelbed. Serta bewonder je onder andere op Masters of LXRY 2017, dat van 7 t/m 11 december wordt georganiseerd in de RAI Amsterdam.  Klik hier voor meer informatie en hier om tickets te bestellen voor dit grootste premium lifestyle-evenement van Europa.

serta.nl

Meer Interior & Estate