Jewels & Watches

Hoog fabrieksbezoek aan Ole Lynggaard Copenhagen

deens design

Debora en Kitty Leeser bezochten de fabriek van het Deense Ole Lynggaard Copenhagen. Ole Lynggaard geeft Deens design sinds 1963 een nieuwe definitie. Samen met Charlotte Lynggaard maakt hij de prachtigste vrouwelijke creaties. De natuur geldt als hun grootste inspiratiebron, daarnaast doen ze inspiratie op tijdens hun reizen naar Azië en Egypte.

familiebedrijf

Net als Gassan Diamonds is Ole Lynggaard Copenhagen een echt familiebedrijf. Dochter Charlotte Lynggaard is net als haar vader Ole, goudsmid en juwelendesigner. Charlotte kwam in 1987 bij het juwelenhuis, haar man werd in 2006 COO. Søren Lynggaard, de zoon van Ole begon in 1994 bij het bedrijf en is sinds 2003 CEO. Zijn vrouw Hanna is retail manager.

elegant met een sensueel randje

Het merk ontwerpt elegante juwelen die draagbaar zijn voor vrouwen van alle leeftijden. Het juwelenhuis is wereldwijd bekend en bovendien hofleverancier van het Deense koningshuis. De juwelen worden in de eigen ateliers in Kopenhagen vervaardigd. Ook de prachtige edelstenen worden met de hand geselecteerd. Groot vakmanschap met oog voor bijzonder details. Uniek van de collectie is de veelzijdigheid. Zo kunnen hangers simpel aan de armbanden bevestigd worden. Door een subliem systeem voor oorsieraden kan gevarieerd worden in kleurcombinatie. Perfect voor verfijnde, vrouwelijke en moderne vrouwen die een elegant juweel met een ruw sensueel randje willen.

Gassan Diamonds is de officiële dealer van Ole Lynggaard Copenhagen.