High tech make-uppenselen van Sisley

flawless face beauty tools

Je cosmeticaproducten kunnen nog zo high-quality zijn, zonder de juiste tools ben je nergens. Want een flawless make-uplook valt of staat met de juiste penselen. Sisley lanceert een uitgebreide lijn luxe penselen voor een gegarandeerd professioneel resultaat.

Franse vakmanschap

Voor de hoogwaardige collectie make-upborstels ging Sisley de samenwerking aan met Raphaël. Een bedrijf uit Parijs dat al sinds 1793 een toonaangevende rol vervult op het gebied van innovatie en ontwikkeling van fijne kwasten en penselen. Deze nieuwe collectie maakt alleen gebruik van synthetische vezels, die uitgetrokken, bijgewerkt en gepunt zijn voor een uiterst verfijnd resultaat. Ze zijn ook sterker, hygiënischer en minder poreus. Elk model bestaat uit een specifieke combinatie van gladde of golfvormige vezels, die past bij de compacte, vloeibare of poederige textuur van de verschillende producten.

De penselen zijn verkrijgbaar vanaf februari 2017 bij de luxe parfumeriespeciaalzaak en de Sisley-counter in de Bijenkorf Amsterdam.

Meer Beauty & Fashion