Draagbare hyperbare therapie

HYPERBARE ZUURSTOFTHERAPIE

Heb je al eens gehoord van hyperbare zuurstoftherapie? Dit is een behandelwijze waarbij de patiënt 100% zuurstof inademt in een drukcabine waarin de druk hoger dan omgevingsdruk is. Deze methode werkt zeer positief bij onder andere: huidveroudering, autisme, diabetes, sportblessures, stamcellen en nog veel meer…

healthwizard

Healthwizard heeft de manier waarop de medische industrie hyperbare therapie beoefent voorgoed veranderd. Sinds de oprichting is het bedrijf toegewijd aan het leveren van kwalitatieve en uitstekend veilige draagbare hyperbare kamers aan artsen, professionele atleten, wellnesscentra en gezinnen. Alle Healthwizard-kamers zijn ontworpen om patiënten gemakkelijk zelf te behandelen, wat een hypermoderne trend in hyperbare technologie heeft bevorderd. De draagbare lijn is speciaal ontworpen om kosteneffectief te blijven, eenvoudig te bedienen en handig, terwijl gebruikers een effectieve therapie wordt geboden die honderdduizenden mensen wereldwijd heeft geholpen.

Bezoek Healthwizard op Masters of LXRY, het grootste premium lifestyle-event van Europa dat van 7 t/m 11 december wordt georganiseerd in de RAI Amsterdam. Klik hier voor meer informatie en hier om tickets te bestellen.

Meer Tech & Gadgets