Wining & Dining

Harten Diner: 6 chefs met 9 Michelinsterren in actie voor de Hartstichting

Bemachtig een van de exclusieve diners voor een culinaire avond om nooit te vergeten en draag bij aan een gezond hart voor iedereen. Geniet van dit unieke sterrendiner op een bijzondere locatie; bij je thuis!

Hét culinairste online benefiet diner van 2020

Op 17 of 18 juli geniet jij thuis voor één keer van een unieke en exclusieve restaurantbeleving door middel van het Harten Diner – Thuis culinair genieten voor de Hartstichting. Topchefs Jonnie Boer***, Erik van Loo**, Edwin Vinke**, Marcel van der Kleijn*, Peter Gast* en Dennis Huwaë komen in actie voor een culinaire avond op topniveau om geld in te zamelen voor de Hartstichting. Bestel een van de exclusieve boxen voor een avond om nooit te vergeten en draag bij aan een gezond hart voor iedereen!

Benefietdiner, veiling en loterij

Het Harten Diner staat geheel in het teken van het hart. Op 17 en 18 juli geniet je met je gezelschap van een uniek, lekker en gezond diner met alles er op en er aan. Het unieke menu is samengesteld door de chefs en wordt door middel van gemakkelijke instructies afgemaakt door niemand minder dan jijzelf. De opbrengst van het diner komt geheel ten goede aan de Hartstichting. Er zijn loten verkrijgbaar en tijdens het diner maak je kans op mooie prijzen.

Hartonderzoek naar corona juist nu nodig

De Hartstichting De Hartstichting vindt dat iedereen recht heeft op een gezond hart. Een hart dat je de kracht geeft om te groeien, te genieten, lief te hebben, te léven! Je hart ben jij en wij zijn er voor je hart. De gehele opbrengst van het Harten Diner komt ten goede aan de Hartstichting. Een gezond hart voor iedereen, want een gezond hart is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Het coronavirus kan hartpatiënten ernstig treffen. Ook bij gezonde mensen kan het hartschade veroorzaken. Daarom is recent het corona Hartonderzoek gestart zodat er snel betere oplossingen komen voor problemen van hartpatiënten door corona. Zodat iedereen van corona kan genezen, met zo min mogelijk schade aan het hart.

Couverts

Het Harten Diner is een exclusieve en intieme avond, voor jou en je gezelschap. Het diner kan door heel Nederland worden bezorgd met uitzondering van de Waddeneilanden. Er is een gelimiteerd aantal boxen beschikbaar. De voorbereidingen voor dit unieke diner zijn in volle gang. Jonnie Boer, Erik van Loo, Edwin Vinke, Marcel van der Kleijn, Peter Gast en Dennis Huwaë kome samen in actie. Tijdens het Harten Diner wordt er geld opgehaald voor de Hartstichting, vanuit de gedachte: een gezond hart voor iedereen.

Je ontvangt thuis een uitgebreid pakket met het vijfgangendiner dat zoveel mogelijk bereid is. Kies zelf voor het uitbreiden van dit pakket met een bijpassend kaasplankje en/of wijnarrangement. Je zal thuis bij iedere gang nog een aantal kleine handelingen moeten verrichten. Op deze manier behouden we de kwaliteit, én bereid je samen met de chefs het heerlijke diner. Bij elke gang is er een duidelijke instructie van de chef waarin hij toelicht hoe de bereidingen tot dusver zijn gegaan en wat jij thuis nu nog kunt doen. Zo maak je op tijd het eten klaar en kun je daarna heerlijk aan tafel.

Interesse? Wees er snel bij en bestel jouw diner hier!