Wining & Dining

Hotspot: Gym & Gin Rotterdam

Don’t worry, het is geen sportschool, maar een horecazaak waar je 7 dagen per week terecht kunt voor de lunch, slowjuices, koffie en zelfs een barbecue. Maar ook voor spectaculaire gin-tonics en andere dranken. Het restaurant ligt tussen verschillende sportvelden en het Brainpark in Rotterdam-Oost. Geopend door Maaike Groenewegen en Frank Huson, bekende namen in de Rotterdamse horecawereld. Nadat zij het door Michelin bekroonde restaurant Huson verkochten besloten ze om een nieuw avontuur aan te gaan: Gym & Gin. 

It’s all about balance

In de naam schuilt de boodschap: Gym & Gin gaat over balans; evenwicht in verfijnd eten, evenwicht in een gezonde lifestyle zonder het genieten te vergeten. Een plek waar je kunt ontbijten, lunchen en dineren. Geen eiwitshakes, maar tonijn met softshellcrab, verse dim sum en een sushibowl met rauwe zalm. Wat er ook uit de keuken komt; alles draait om kwaliteit en eerlijke producten. En naast dat er elke week vaste activiteiten zijn en verschillende DJ’s die tijdens het diner muziek draaien, kun je ook terecht voor een High Gin: tea-pot cocktail met hapjes, Thirsty Thursday: waarbij je de lekkerste gin-tonics voor slechts 9 euro kunt drinken,  een barbecue, cocktailmiddag en zelfs workshops.

Nice to meet, nice to eat

Gym & Gin ligt pal aan de A16. Ideaal om af te spreken voor een meeting of borrel. Daarnaast is het mogelijk om te vergaderen, een presentatie te houden of een feestje te geven in het afsluitbare gedeelte van het restaurant.

gymandgin.nl