Work(out)op de Zuidas

sporten op sterrenniveau bij gustav gym

De aspirerende fit boys & girls van onze hoofdstad waren waarschijnlijk al op de hoogte… Onlangs is er op de Zuidas een gloednieuwe sportschool geopend binnen het hogere segment. Gustav Gym lijkt zich aan te sluiten bij de trend om sporten naar een hoger niveau te tillen qua luxe en kwaliteit. De alledaagse sportfabrieken met rijen vol machines steken er maar onfraai bij af.

à la Manhattan

Het nieuwe concept bevindt zich op de begane grond van het Mahler 900, aan de George Gershwinlaan in Amsterdam. De bouw van deze luxe woontoren is ooit geïnspireerd op de residentietorens van Manhattan. De bewoner kan zich dus als een New Yorker wanen die zijn huis en sportschool onder hetzelfde dak heeft zitten.

Personal trainers

Bij Gustav Gym draait het om het creëren van de beste workout experience. Een persoonlijke aanpak en optimale doelstellingen staan centraal. Daarvoor legt het bedrijf een sterke nadruk op hun schare aan personal trainers. Ieder lid heeft de mogelijke beschikking over een Gustav Plan dat nauwkeurig is afgestemd op de individuele beweging-, voeding- en eventuele revalidatiebehoefte.

waterval

Bij een hoog servicegehalte past een dynamische en high end omgeving. Dat is bij Gustav Gym uiteraard het geval. Het interieur is modern, rauw en open, met enkele bijzondere elementen. In de lobby vind je bijvoorbeeld een enorme waterval. De sportschool is verder ingedeeld in drie zones: de ‘Soft Zone’, ‘Hard Zone’ en ‘Cave’. Maar behalve die individuele sportoefeningen kun je natuurlijk ook gewoon meedoen aan de groepslessen zoals high intensity training, boxen en yoga. Er is meer dan genoeg aandacht gevestigd op comfort, luxe en service. Bij de bar kun je allerlei vruchtensappen en (eiwit)shakes bestellen om je gezondheidsniveau helemaal op peil te houden en de kleedkamers zijn van alle denkbare gemakken voorzien. Gustav lijkt bovendien perfect aan te sluiten op het Zuidas-publiek, aangezien de lockers qua grootte zijn afgestemd voor een (maat)pak.

memberships

Nieuwkomers kunnen uit drie lidmaatschappen kiezen:

  1. Gustav Member – ongelimiteerd individueel sporten
  2. Personal Trainig Only – alleen toegang onder begeleiding van een aangewezen personal trainer
  3. Combined Deals – ongelimiteerde toegang met een zelf bepaalde frequentie personal training

Meer Travel & Experiences