People & Finance

Grote namen nemen deel aan de LXRY Podcast
'Een-tweetje met Yves'

Podcasts zijn hot! Ook LXRY heeft recent de wereld van de podcast betreden. Tijdens 'Een-tweetje met Yves' stelt Yves Gijrath, founder van Masters of LXRY, prikkelende vragen aan prominenten, ondernemers en inspirerende personen die hem mateloos intrigeren. Niet poetsen, maar lullen is het devies.

Foto: William Rutten

Jaap, Joost en John

Inmiddels zijn er 3 podcasts opgenomen. Voormalig hoofdredacteur TeleSport van de Telegraaf Jaap de Groot trapte af. Het rommelt binnen De Telegraaf, de toekomstplannen van Jaap komen aan bod en Johan Cruijff verschijnt uiteraard ook tijdens het gesprek ten tonele. De tweede gast van Yves was golfpro Joost Luiten. Tijdens de podcast onthult Joost wat zijn nieuwe geheime wapen is: zelfhypnose. Door te visualiseren dwingt hij een positief resultaat af op de golfbaan. Een dag voor de uitspraak in het proces tegen Willem Holleeder kwam misdaadjournalist John van den Heuvel langs in Villa Yves. Samen blikten ze vooruit op de uitspraak en verbaasden ze zich over de adoratie van het publiek en de media voor de grootste crimineel van Nederland.

Thierry, Louis en Albert

Maar hier blijft het niet bij. De komende weken zullen onder andere Thierry Baudet, Louis van Gaal en Albert Verlinde hun opwachting maken in Villa Yves voor een uitgebreide sessie ‘niet poetsen, maar lullen’.

Nieuwsgierig geworden? Luister dan hier de podcasts terug.