Ultraluxe: de ‘glamper’

travel free…

Levensgenieters kiezen niet voor de kortste route, maar de mooiste. Ze willen zo snel mogelijk de beste plekken op de wereld hebben gezien. Maar dan wel op de meest unieke manier. Onze reisverhalen worden immers steeds individualistischer. Na jarenlang op het water te hebben gedobberd op imponerende charterjachten is de moderne globetrotter dan ook wel toe aan iets nieuws. De welbekende Europese badplaatsen hebben we al gezien. Maar met een luxe camper door Afrikaanse savanne of de groteske naaldbossen van Noord-Amerika? Dat is pas een verhaal…

and Travel in style..

Voor de happy few die gewend is aan zachte loungebanken, donzige bedden en royale kastruimte is een opgerolde tent of krappe huis-tuin-en-keuken-camper geen succes. Die willen een échte camper, of ‘motorhome’. Zo verken je ieder spannend terrein – van wilde rivieren tot warme zandvlaktes – vanuit het comfort van je eigen hotel op wielen. Voor gloednieuwe camperaars is er genoeg keuze bij Van Venrooy Motorhomes B.V. Het Nederlandse merk is importeur en exclusieve dealer van Niesmann+Bischoff. Een merk dat staat voor design-motorhomes van de hoogste kwaliteit. Zoals de stijlvolle en waanzinnig comfortabele Arto of Flair, of natuurlijk de gloednieuwe Smove van Niesmann+Bischoff. Deze was al te zien op Masters of LXRY 2016.

masters of lxry 2017

De vakbekwame specialisten van Van Venrooy hebben ruim 25 jaar ervaring in hun vak, geven graag advies en weten alles over professioneel onderhoud. Bovendien staan ze je graag te woord in de showroom in het Brabantse Oss, waar je bij binnenkomst al meteen zin krijgt in een zinderende vakantie. Verder zie je het ook op Masters of LXRY 2017, het grootste Europese high end lifestyle-evenement dat van 7 t/m 11 december in de RAI Amsterdam wordt gehouden. Klik hier voor meer info.

Meer Cars & Yachts