Maak kans op een verblijf in een Ammonite Suite

Het 4-sterrenhotel Ammonite Amsterdam is in juli 2018 geopend en is het eerste Natural Art Hotel in de wereld waar edelstenen en fossielen als kunst tentoongesteld worden. Dit thema is doorgevoerd in de moderne inrichting, waarvan Ammonite het hoofdthema is. Ammonite (Ammoniet) is het versteende overblijfsel van de behuizing van een inktvissensoort die ongeveer 65 miljoen jaar geleden uitstierf. De elegante sfeer, inrichting én de excellente service zorgen voor een unieke ervaring. Het hotel heeft een ideale ligging: aan de rand van Amsterdam-Zuid! Het hotel heeft goede parkeervoorzieningen en met het openbaar vervoer, of per huurfiets, is de Amsterdamse binnenstad makkelijk bereikbaar.

LXRY Giveaway

LXRY mag in samenwerking met Ammonite Hotel een luxe verblijf weggeven in een Ammonite Suite met een volledig ingerichte keuken, eettafel, zithoek met bank, kingsize bed, smarttelevisie en een luxe badkamer met bad en een aparte douche. ’s Ochtends staat er een heerlijk uitgebreid ontbijt voor je klaar. Daarnaast kun je gratis gebruik maken van de Crystal Gym: een fitnessruimte met wellnessgedeelte.

€10 korting op uw boeking

Wij mogen alle lezers van LXRY bovendien een korting aanbieden, reserveer direct een kamer met €10 korting. Klik hier om direct te reserveren.

Deze winactie loopt t/m woensdag 24 oktober 2018, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Op deze actie zijn de LXRY Giveaway Voorwaarden van toepassing.

Ammonite hotel spa LXRY.NL

LXRY Giveaway: Ammonite Hotel overnachting

Vul in & maak kans!