2x Kérastase Résistance Extentioniste lijn

In samenwerking met Kérastase mag LXRY.NL twee luxe Kérastase haarverzorgingspakketten t.w.v. €140 weggeven. De Résistance Extentioniste lijn van Kérastase is speciaal ontwikkeld om de gezondheid en schoonheid van het haar te versterken en zichtbaar langer te laten groeien.

Kérastase Résistance Extentioniste

Al 20 jaar lang bestaat de Résistance lijn uit producten die zwak haar weer opbouwen. Iconische producten zoals Résistance Force Architecte en Résistance Thérapiste zijn slechts enkele topproducten die door fans, haarstylisten en hair addicts werden gekozen. De Extentioniste is een aanvulling op de haardroom van vandaag de dag: luxe lange haarlengtes die de beste en meest gezonde haarcondities hebben.


Haar science

Schade aan het haar voorkomen is essentieel om lang en gezond haar te krijgen. Om dit te bewerkstelligen heeft Kérastase een exclusieve Creatine R™ ontwikkeld: een krachtige fusie vanCreatine en Ceramides die prestatievermogende voordelen voor je haar verzamelen. Elk product is uniek in zijn manier om de echte aard van het haar te corrigeren, te sublimeren en te onthullen. De Résistance Extentioniste lijn bestaat uit 4 producten: Bain Extentioniste (€23,50), Sérum Activates Scalp (€40,50), Masque Extentioniste (€43,00) en Fondant Extentioniste (€33,00). Consistent gebruik vermindert 99% haarbreuk, 78% minder gespleten haarpunten en stimuleert tot 4 centimeter haargroei in drie maanden.

Vul in & maak kans!