Maak kans op een Acer Tablet t.w.v. €179

Yorcom biedt een breed assortiment aan van computer elektronica, hardware/software & gaming producten. Zoals computers, laptops en tablets om op te werken, ter ondersteuning van een studie, administratie of dagelijks gebruik, maar ook om je creativiteit mee te kunnen uiten. Daarnaast heeft Yorcom de grootste gamestoelen showroom van de Benelux met merken zoals DXracer, AKracing, Arrozzi, Speedlink en Gear4u Bij Yorcom vindt je de nieuwste elektronica met het beste advies die perfect afgestemd is op jouw eisen en wensen.

De Acer Iconia One B3-A40 met FullHD beeldscherm is een tablet die geschikt is voor het dagelijks gebruik, zoals internetten, Netflix en Youtube kijken en alle veel voorkomende app’s zijn er zonder problemen op te gebruiken. Ook het populaire Fortnite kan je erop spelen. Deze 10.1-inch Acer tablet heeft een Quadcore processor met 2GB ram en 32GB opslag en is voorzien van een Android besturingssysteem. Nieuwsgierig naar deze Acer Tablet?

LXRY Giveaway

LXRY mag in samenwerking met Yorcom één Acer Tablet weggeven t.w.v. €179. Vul hieronder je gegevens in en maak kans!

Deze winactie loopt t/m woensdag 10 oktober 2018, over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Op deze actie zijn de LXRY Giveaway Voorwaarden van toepassing.

LXRY Giveaway: Yorcom - Acer Tablet

Vul in & maak kans!