Jewels & Watches

Gespot: Beyoncé in Messika juwelen van Gassan

Vanaf juli is het juwelenmerk Messika verkrijgbaar bij Gassan Dam Square. Al eerder schreven we dat dit een geliefd merk is bij internationale celebrities. Beyoncé werd tijdens haar tour gespot met Messika.

Niet verwonderlijk, want de collectie bestaat uit moderne, vrouwelijke, maar ook comfortabele sieraden. Queen Bey is al langer verliefd op Messika, zo ook te zien aan de onderstaande Instagrampost uit 2014 waar ze de ‘Glam’Azone’ ring draagt. Valérie Messika was al helemaal in tranen nadat ze haar ‘Persian Drops’ zag in de nieuwste legendarische videoclip van Beyoné en Jay-Z.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

GASSAN WINKEL DAM AMSTERDAM

Ben je benieuwd naar de exclusieve ontworpen collectie van La Maison Messika? Bezoek dan de winkel op de Dam in Amsterdam om deze prachtige limited edition sieraden te bewonderen. De sierraden zijn designed in het atelier van Messika. Bovendien zijn het prachtige sieraden die je elke dag kunt dragen. Om het 10-jarig jubileum van het merk te vieren is er een exclusieve collectie ontworpen door La Maison Messika. De naam van de zeer exclusieve lijn is Move Classic.