Tech & Gadgets

Geniale gadgets om in huis te halen

7 geniale Gadgets Volgens LXRY List

In de LXRY List presenteren we onder andere de nieuwste state-of-the-art gadgets om mee te gamen, te vliegen, te clicken of muziek af te spelen. In de aanloop naar Masters of LXRY – Genius Edition, hebben wij een overzicht gemaakt van de meest geniale gadgets om in huis te halen. Of mee rond te vliegen. Dat hangt helemaal van jouw geniale voorkeur af.

AMAZON ECHO SHOW

Alexa, de digitale assistente van Amazon is bezig met een flinke opmars. Je kunt tegen Alexa praten en haar je taken laten uitvoeren (zoals de thermostaat hoger zetten of de verlichting in de keuken inschakelen). De Echo Show is de nieuwste telg in de Alexa-familie. Via het ingebouwde scherm houd je contact met je vrienden en ontvang je het laatste nieuws. Nieuwsupdate: binnen een paar dagen zal BMW een drivers support gaan uitrollen voor Alexa.

Prijs: € 230.

AMAZON.COM/ECHOSHOW

lxry-geniale-gadgets-amazon-echo-show
Per dag verschijnen tientallen nieuwe skills, waarmee je de mogelijkheden van de Amazon Echo Show verder uitbreidt.

 

EKkO INTERACTIVE MIRROR

Deze interactieve spiegel geeft je allerhande informatie. Bijvoorbeeld de weersvoorspelling of de nieuwste berichten van vrienden. Je bedient de functies met gebaren, zonder de spiegel aan te hoeven raken. Via een app op je telefoon kun je de spiegel verder bedienen.

Prijs: € 400.

EKKO.MILIBOO.COM

lxry-geniale-gadgets-eko-interactive-mirror
Je kunt de indeling aan je eigen wensen aanpassen en zo een persoonlijke spiegel maken.

 

SMARTER FRIDGECAM

Dat sommige gadgets ook hoofdzakelijk functioneel kunnen zijn, bewijst de Smarter FridgeCam. Plaats deze camera aan de binnenzijde van je koelkast en de herkenningstechniek herkent wat er in je koelkast staat. Is de datum verlopen, dan wordt het product direct bijbesteld. De FridgeCam is echter nog niet helemaal geïntegreerd voor de Nederlandse markt, wat betekent dat het scannen van producten hier nog niet goed werkt. Maar het is wel handig dat je op afstand kunt zien wat je in je koelkast hebt staan.

Prijs: € 100.

SMARTER.AM

lxry-geniale-gadgets-smarter-fridgecam
Loop je langs een winkel waarvan je koelkast iets nodig heeft, dan krijg je hiervan een melding op je telefoon.

 

XYZPRINTING DA VINCI MINI 3D PRINTER

3D-printen is al lang geen nieuws meer, maar de drempel om er zelf mee aan de slag te gaan wordt steeds lager. Wil je graag een eigen 3D-printer in huis? Dan is dit een geschikt model. Handzaam, en je kunt je ontwerpen direct via WiFi naar de printer sturen. Ook prettig is dat de ontwerpen op de printer worden opgeslagen, zodat je computer tijdens het printen niet hoeft aan te blijven staan. Deze printer is vooral leuk om speelgoed mee te maken. 3D Filament (cartridges) van 600 gram kosten zo’n 25 euro per stuk wat iets duurder is gemiddeld dan bij andere printers.

Prijs: € 290.

US.XYZPRINTING.COM

 

lxry-geniale-gadgets-xyzprinting
De printer wordt geleverd met 3D-ontwerpsoftware, zodat je er meteen mee aan de slag kunt.

NEST CAM IQ

Een extra paar ogen, vooral als je zelf niet thuis bent, komt altijd van pas. De Cam IQ van Nest is een slimme beveiligingscamera, die voorwerpen van mensen kan onderscheiden. Zodra er iets wordt opgemerkt, word jij direct op de hoogte gesteld. Via de ingebouwde speakers kun je zelfs tegen de persoon praten. Naast dat beweging wordt opgemerkt, is de camera ook uitgerust met gezichtsherkenning. De camera weet dus of het om een bekend of onbekend persoon gaat. ’s Nachts werkt de camera ook super wat natuurlijk erg belangrijk is voor een beveiligingscamera in huis.

Prijs: € 349.

NEST.COM/NL

lxry-geniale-gadgets-nestcam
De camera is uitgerust met een scherpe 4K-sensor en kan ook in het donker ‘kijken’ dankzij infraroodlampjes.

 

PANONO

Met Panono haal je een 360-gradencamera in huis, die nét iets anders werkt dan je gewend bent van panoramische camera’s. De camera schiet 36 foto’s met de ingebouwde 36 individuele camera’s. Ze worden daarna naar de Cloud gestuurd en daar aan elkaar geplakt tot één grote foto. Het resultaat: indrukwekkend.

Prijs: € 1.799.

SHOP.PANONO.COM

lxry-geniale-gadgets-panono
De camera’s maken gebruik van HDR (High Dynamic Range), waardoor beelden in een hoog contrast worden getoond. Je kunt de foto’s naderhand direct delen.

MARTIN JETPACK

De Martin Jetpack maakt geen gebruik van kabels en een waterpomp, maar beweegt je voort met behulp van twee grote fans, waardoor je nog flexibeler bent. De motor heeft een krachtbron goed voor ruim 200 pk. In geval van problemen kun je jezelf redden met de ingebouwde parachute. Dit is wel meteen de duurste in ons lijstje, maar dan maak je wel de blits als je met deze jetpack op je werk arriveert.

Prijs: € 125.000.

MARTINJETPACK.COM

lxry-geniale-gadgets-martin-jetpack
De jetpack is maar liefst 30 jaar in ontwikkeling geweest.

BLUESMART SERIES 2-KOFFER

Smart luggage: zo noemen de makers van de Bluesmart Series 2 hun producten – van reistassen tot paspoorthouder – bij voorkeur. Zo is de koffer uitgerust met een ingebouwde accu, waarmee je al je tech oplaadt. Je kunt de koffer op afstand op slot doen, en er zit een ingebouwde weegsensor in om te weten hoe zwaar hij is. Dankzij GPS- en 3G-tracking weet je altijd waar je koffer zich bevindt.

Prijs: € 600.

EU.BLUESMART.COM

lxry-geniale-gadgets-smart-koffer
Hij heet wel Bluesmart maar deze koffer is ook in andere kleuren te verkrijgen.

 

LXRY List is hét naslagwerk voor iedereen die nieuwsgierig is naar schoonheid, ambacht en luxe in de meest brede zin van het woord. De LXRY List is samengesteld door de connaisseurs van het goede leven.

Klik hier om LXRY List te bestellen en hier om door LXRY List heen te bladeren.