Jewels & Watches

GASSAN:
Voor alle lieve papa's
in de wereld

Binnenkort is het Vaderdag en is het tijd om jouw vader eens extra in het zonnetje te zetten. Ben je nog op zoek naar een uniek cadeau voor de liefste vader? GASSAN heeft speciaal voor de vaders de leuke GASSAN Colour Bracelets ontworpen. Deze stoere armbanden zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, gemaakt van zwart zijden koord en is hét perfecte cadeau om samen met je broer, zus of kinderen te geven.

Beeld: GASSAN

Zo kan je kiezen uit een armbandje met een schakel beschikbaar in 14 karaats geelgoud. Of kies de Triple Circle Colour Bracelet. Dit stoere armbandje is beschikbaar met de cirkels in drie kleuren goud of met alle cirkels in één kleur goud.

Het armbandje met het naamplaatje is verkrijgbaar in 18 karaats wit-, geel-  of roségoud. Voeg een persoonlijke touch toe aan jouw cadeau en kies voor een gravure met ‘papa’ of de naam van je kinderen.

Of geef jouw trotse vader één van de Initial Colour Bracelets met de letters van zijn gezin. Ook kan je voor de Amsterdamse papa’s kiezen voor de drie iconische kruisjes. ‘XXX” staat tevens voor liefdevolle kusjes. Kortom: inspiratie genoeg! Deze speciale armbandjes met initialen zijn verkrijgbaar in 14 karaats geelgoud.

*De levertijd van de Initial Colour Bracelets is 3 werkdagen. Vermeld bij aankoop van een cadeau in het opmerkingenveld welke initialen je wenst, of de tekst voor de gravure.

De prijzen van de GASSAN Colour Bracelets variëren van €79 – €231,-

Bekijk de leukste GASSAN Vaderdag cadeaus.