Jewels & Watches

GASSAN VIP-avond: Stand in vuur en vlam tijdens de LOVE Edition van Masters of LXRY

Elke jaar is de VIP-avond van Masters of LXRY een grote happening, zo ook deze keer tijdens de LOVE Edition en de stand van GASSAN straalde als nooit tevoren met ruim 1200 m2 aan horloges en juwelen. LXRY TV ging op de beurs langs bij de juwelenfamilie en sprak met Kitty en Benno Leeser, David Bijlsma, Debora Huisman-Leeser en Giselle Bijlsma.

Tekst: Inge Dal

Feestelijke aftrap

Met een feestelijke aftrap opende traditiegetrouw op de VIP-avond de grootste stand op Masters of LXRY, die van GASSAN. Naast de grootste horloge- en juwelencollecties van Europa die daar te bewonderen waren, was er natuurlijk ook het nodige entertainment. Van een basketbalcorner bij horlogemerk Tissot tot een echte men’s cave van Maesons, dé kapper van het Nederlands Elftal, waar je een potje tafelvoetbal kon spelen. En voor wie in de huid wilde kruipen van Max Verstappen was er een race simulatie bij TAG Heuer. Natuurlijk was er geheel in het thema van de LOVE Edition ook een Love Booth op de stand aanwezig voor een mooie herinnering van de avond.

Hoogtepunten

Dit jaar was een bijzonder jaar voor GASSAN vol hoogtepunten. Niet alleen vierde Choices by DL haar tienjarige jubileum. Ook lanceerde Giselle Bijlsma haar eerste juwelencollectie By Gigi met het thema LOVE. Hoe toepasselijk voor deze editie. Tijdens Masters of LXRY introduceerde juwelenontwerpster Debora Huisman-Leeser haar nieuwe Galaxy lijn met unieke stukken en limited editions. Net als haar nichtje Giselle die haar LOVE-collectie van By Gigi toonde op de beurs. 

Tijd voor uurwerken

Ook was deze editie weer de allergrootste horlogecollectie van Europa te zien met unieke stukken, exclusieve primeurs, bijzondere samenwerkingen en verzamelstukken van wereldmerken. Rolex, Tudor, IWC, Breitling, Omega, Longines, Messika, Ole Lynggaard, de Grisogono en Schaffrath waren enkele merken van de in totaal 30 internationale horloge- en juwelenhuizen die hun collecties presenteerden tijdens Masters of LXRY. Daarnaast had GASSAN 121 ook een nieuwe stand waar onder andere een horloge met robijnen van Chanel te bewonderen was, maar ook stukken van HYT. De Rolex stand was twee keer zo groot als het jaar ervoor. En er was één horloge dat er met kop en schouders bovenuit stak: de limited edition van het Max-verstappen horloge.

De grande opening van de 18e editie van Masters of LXRY was er één waar je u tegen zegt. Met 500 deelnemende bedrijven en merken. Kijk hier voor het verslag van de VIP-avond op de stand van GASSAN.