Jewels & Watches

GASSAN razendsnel
bij jouw thuis

Nu shoppen buitenhuis niet het eerste is waar je aan denkt in het dagelijks leven, helpt GASSAN je graag verder online. De webshop is namelijk 24/7 geopend. Hier laat je je inspireren met de laatste trends en ontdek je de mooiste juwelen- en horlogecollecties.

Tekst: GASSAN
Beeld: GASSAN
Online redactie: Mical Joseph

Laat je inspireren en ontdek de prachtige juwelen- en horloge collecties bij GASSAN. Bekijk het uitgebreide aanbod aan horloges voor heren en dames, unieke juwelen, maar ook de eigen merken zoals de GASSAN 121 die dit jaar 15 jaar bestaat, de Special Moments collectie, Choices by DL en by GiGi.

De experts staan klaar

Vind je het prettig om één van de GASSAN experts te spreken? Dat is mogelijk via een video afspraak. Deze experts staan iedere dag klaar om vragen te beantwoorden en te adviseren. Maak hier een afspraak. Ook biedt GASSAN bij een online aankoop vanaf € 350,-  extra services. 

Van alle services thuis

Zo ontvang je een GASSAN jewellery cleaner, waarmee je makkelijk je eigen juwelen schoonmaakt waardoor deze schoon en schitterend blijven. Daarnaast bieden zij aan dat jouw bestelling persoonlijk door de GASSAN chauffeur thuis wordt geleverd. Waarbij er uiteraard rekening wordt gehouden met de hygiëneregels vanuit het RIVM. Als je van deze services gebruik wil maken, kan je na een online bestelling via GASSAN, telefonisch contact opnemen met het online team om de levertijd te bespreken.

Bezorging van online aankopen

Als je online bij GASSAN een aankoop doet voor 15.00 uur, heb je het de volgende dag in handen. Vanaf heden tekent de pakketbezorger na toestemming van de ontvanger voor ontvangst. Dit doet PostNL om het contact tussen mensen te minimaliseren. De bezorger vraagt vanaf nu de ontvanger om de laatste 3 tekens van het legitimatiebewijs en noteert deze in het handtekeningveld.