Jewels & Watches

Gassan exposeert met grootste stand ooit op Masters of LXRY

juwelenwonderland

Gassan exposeert dit jaar op Masters of LXRY met de grootste stand ooit. En daar vliegen de wereldprimeurs en Europese records je om de oren. Beeld je eens in: een pop-up boetiek van 1.100 vierkante meter met daarin de grootste horlogecollectie van Europa, unieke stukken van wereldmerken zoals Rolex, Jaeger-LeCoultre en OMEGA en de grootste 121-steen die ooit is gezet in een juweel van 11.44 karaat (met een totale verkoopwaarde van ruim € 300.000!).

grootste horlogecollectie

Eén van die unieke wereldprimeurs wordt beleefd door Rolex. De horlogemeester brengt een nieuwe versie van de Oyster Perpetual Cosmograph Daytona uit in 18-karaats geel-, wit- en Everose-goud. Ook Breguet gooit hoge ogen met de ‘Grande Complication’. Verder heeft TAG Heuer op veler verzoek besloten om een vernieuwde editie te presenteren van de TAG Heuer Formula 1 Max Verstappen Youngest Grand Prix Winner Special Edition van vorig jaar. Tevens doet Frédérique Constant een duit in het zakje met twee nieuwe uurwerken waar LXRY.nl eerder over berichtte. En als klap op de vuurpijl creëert het Zwitserse Longines een speciale limited edition van de iconische Weems Second-Setting Watch. Deze heeft een feestelijk tintje, omdat het wordt uitgebracht ter gelegenheid van 30 jaar partnership met Gassan.

feestmaand in de rai

We kunnen er nog verder op voortborduren. Maar uiteindelijk zul je al deze schoonheid pas echt ervaren op Masters of LXRY, het grootste premium lifestyle-event van Europa. Dit wordt van 7 t/m 11 december 2017 georganiseerd in de RAI Amsterdam. Klik hier voor meer informatie of hier om tickets te bestellen.

Lees hieronder meer over alle unieke primeurs en merken die te vinden zijn.

gassan.com