Jewels & Watches

GASSAN trends:
de mooiste cadeaus voor Valentijnsdag

Nog steeds op zoek naar het perfecte Valentijnscadeau voor jouw geliefde? GASSAN helpt je graag bij het verassen van je geliefde met het meest unieke cadeau op deze romantische dag. GASSAN heeft een prachtige collectie van de mooiste juwelen en horloges voor hem en haar samengesteld. De collectie bestaat uit de GASSAN-merken, met als hoogtepunt de nieuwe By GiGi Valentijnscollectie!

De mooiste cadeaus voor haar

By GiGi

De ready-to-wear-collectie van Giselle Bijlsma, de kleindochter van GASSAN directeur Benno Leeser, bestaat uit 14 karaat fijne gouden juwelen waarbij het thema ‘liefde’ de rode draad vormt. De collectie bestaat uit fijne en subtiele items die tegelijkertijd heel sexy en chic zijn. De juwelen hebben een jonge, frisse en speelse, girly uitstraling. Het perfecte cadeau voor Valentijnsdag!

Choices by DL

Met Valentijnsdag in het vooruitzicht, heeft GASSAN gekozen voor prachtige warme tinten uit de Choices by DL-collectie. De kleur rood trekt de aandacht en wordt geassocieerd met de liefde. Rood is ook de kleur van leven, vitaliteit, energie, kracht en passie. Breid de ‘jewellery wardrobe’ van je geliefde uit met deze prachtige warme rode kleurstenen.

De mooiste cadeaus voor hem

Guy David

Ook voor de heren heeft GASSAN een Valentijnscollectie samengesteld uit haar eigen horlogemerken Guy David en GASSAN Watches. Deze bestaat uit unieke klassieke horloges maar ook in het oog springende sportieve horloges. Voor iedere man is bij GASSAN een passend horloge te vinden. Laat je inspireren!

Wanneer je op vrijdag 14 februari voor 12 uur ‘s middags een online aankoop plaatst, kun je op Valentijnsdag nog het cadeau ophalen bij GASSAN Diamonds HQ.

The Love & Luck Afternoon Tea

Bij een online aankoop van een By GiGi juweel, maak je kans op The Love & Luck Afternoon Tea bij het Waldorf Astoria Amsterdam. Vermeld bij het plaatsen van de online aankoop in het opmerkingenveld: ‘Waldorf x GASSAN’ en wie weet ga jij met jouw geliefde naar één van de meest liefdevolle Afternoon Tea’s van Nederland.

Deze Love & Luck Afternoon Tea is te reserveren tussen 10 februari en 31 maart 2020. Deze actie loopt tot en met 14 februari. GASSAN maakt de gelukkige winnaar bekend op Valentijnsdag via e-mail.