Jewels & Watches

Meer dan tien jaar geleden werd de revolutionaire, gepatenteerde slijpvorm GASSAN 121 geboren. De unieke schoonheid van deze diamant maakt hem absoluut tijdloos.

Tekst: Steve Bierman & Karin Rentmeesters
Redactie: Vivian Secrève
Beeld: GASSAN Diamonds

De GASSAN 121 heeft 64 extra facetten meer dan de 57 van een klassieke briljant. Met deze extra 16 facetten bovenop en 48 onderop, voegen ze precies de juiste hoeveelheid contrast toe. Een sensationeel spel van licht en donker, dat zich vertaalt in een diamant met een weergaloze en intense schittering. Het is niet verwonderlijk dat de GASSAN 121 meteen een schot in de roos was. Dit buitengewone meesterstuk is nog steeds een topproduct binnen de GASSAN holding, goed voor 65% van alle verkochte diamanten.

Vakmanschap

Vakmanschap staat centraal in de aanpak, van het manueel selecteren van ruwe diamanten, het nauwgezet slijpen van elk van de 121 facetten, tot het creëren van een exclusieve GASSAN 121 juwelenlijn. Klassieke eenvoud over moderne stijl tot gepersonaliseerd design – elke GASSAN 121 vertelt zijn eigen verhaal.

Vertrouwen

Elke GASSAN 121 diamant voldoet aan de meest hoge kwaliteitseisen en wordt steeds vergezeld van een specifiek diamantcertificaat van het gerenommeerde diamantlabo HRD Antwerp. De unieke code van het certificaat wordt samen met het GASSAN 121 logo met een laser op de diamant gegraveerd, onzichtbaar voor het blote oog. Dat is de garantie voor absolute topkwaliteit.

Ook leuk om te lezen: GASSAN inspiration: Ethisch geproduceerde juwelen horloges