Jewels & Watches

GASSAN Highlights: Debora's Choices By DL Galaxy Collection

Debora Huisman-Leeser presenteert in dit 10-jarig jubileumjaar van Choices by DL haar laatste collectie van 2019, de Galaxy lijn. Een collectie geïnspireerd door de zon, de maan en de sterren. Eerder dit jaar opende Debora nog een Choices by DL pop-up store op Schiphol in het teken van haar jubileumjaar, waar deze nieuwe collectie nu ook te bewonderen is.

Tekst: Inge Dal

Galaxy Collection

De Galaxy Collection is de laatste collectie die aan het Choices by DL assortiment is toegevoegd en daarmee sluit Debora dit voor haar bijzondere jaar 2019 af. Het mysterie van het sterrenstelsel en het oneindige heelal heeft Debora altijd al gefascineerd en dit is dan ook de inspiratie voor haar nieuwe juwelencollectie, die bestaat uit 18 karaat geel-, wit- en roségouden juwelen. De juwelen hebben het signature van Choices by DL en de kleurstenen die hierin zijn gebruikt kunnen aangepast worden naar andere kleurstenen, wat kenmerkend is voor het merk. Deze nieuwe collectie bestaat uit de Hippie Chic Galaxy oorbellen, maar ook uit een collier, bestaande uit drie kettingen. Fijn aan het collier is een sluiting aan de achterkant, waardoor de kettingen van elkaar gescheiden worden en deze dus nooit in de knoop kunnen raken.

Jubileumjaar

Dit jubileumjaar werd afgetrapt met de lancering van de Choices Collective lijn, gevolgd door de Nature en Animal collectie. Inmiddels bestaat de totale Choices by DL collectie uit meer dan zestig verschillende juwelen. “Vanuit het basisprincipe ben ik steeds meer nieuwe producten gaan bedenken. Ik ben daar zó enthousiast over dat je mij qua ideeën zelfs moet afremmen”, zegt Debora.

 

Choices by DL

Het juwelenmerk van Debora Huisman-Leeser, dat ooit begon als afstudeerproject voor het Amsterdam Fashion Institute, is uitgegroeid tot een volwaardige juwelenlijn van internationale allure. In de afgelopen tien jaar heeft Debora succesvolle juwelen ontworpen en ze gaat in haar ontwerpen steeds een stapje verder.

www.choicesbydl.nl