Jewels & Watches

GASSAN:
Een reis door het verleden

Ondanks deze uitdagende periode is 2020 toch ook een heel speciaal jaar. Op 5 mei stonden we namelijk als land stil bij 75 jaar vrijheid en is het dit jaar precies 75 jaar geleden dat Samuel Gassan het huidige GASSAN Diamonds oprichtte. Om deze bijzondere gebeurtenissen te eren, organiseert GASSAN een speciale geschiedkundige tour in de historische diamantslijperij. De tour biedt een trip down memory lane door de geschiedenis van het familiebedrijf, waarbij alle highlights van de afgelopen 75 jaar voorbij komen.

Beeld: GASSAN

De speciale Historische Tour

Eén van de gidsen vertelt uitgebreid over al deze hoogtepunten. Van de manier waarop de constructie van het prachtige pand gerealiseerd is en de fundamenten die Samuel Gassan heeft doorgevoerd tot aan het succes van GASSAN Diamonds. Dat vandaag de dag te danken is aan kleinzoon en president-directeur Benno Leeser en zijn kinderen Debora Huisman-Leeser en David Bijlsma.

Tijdens deze speciale rondleiding kan je ook een bezoek brengen aan de compleet verbouwde Boutique. Hier vind je GASSANS nieuwste trots: de GASSAN75 jubileum juwelencollectie en de ‘Legacy Edition GASSAN Watch’ die in samenwerking met Louis Erard gemaakt werd voor dit bijzondere jaar.

Je bent welkom bij GASSAN Diamonds

Je bent de hele maand mei van harte welkom voor deze bijzondere tour onder het genot van Oud-Hollandse hapjes en drankjes. Met maximaal 3 personen per groepje kan je je aanmelden voor de rondleiding welke helemaal Covid-19 proof zal zijn.

Wil je je aanmelden voor de tour? Dat kan via tours@gassan.com. Vermeld hierbij jouw naam, telefoonnummer, gesproken taal, de dag en de tijd. Je kan kiezen uit de volgende tijden: 09.30, 10.30, 11.30, 14.30 en 15.30. Tevens bij aanmelden graag aangeven dat je via LXRY bij de Historische Tour van GASSAN terecht bent gekomen.

Ben je niet in de gelegenheid de diamantslijperij van GASSAN te bezoeken? Volg dan de virtuele Diamond Experience Tour via de GASSAN Instagram.