Jewels & Watches

Gassan 121: Optimale reflectie en perfectie

Fotomodel Felice Fleur gezicht van 121

Gassan presenteert met trots het nieuwe campagnebeeld geïnspireerd op de eigen slijpvorm de 121. Fotomodel Felice Fleur schittert in de nieuwe uiting.

Perfecte schoonheid

Generaties lang hebben de diamantslijpers van GASSAN Diamonds de prachtige schittering van een briljant geslepen diamant geoptimaliseerd. Zij hebben gewerkt aan de symmetrie van ieder van de 57 facetten met maar één doel voor ogen: perfecte schoonheid. Vanzelfsprekend zullen de volgende generaties diamantslijpers zich nog steeds met ditzelfde doel bezig houden. Met de introductie van de GASSAN 121 zette GASSAN een volgende spectaculaire stap in de zoektocht naar perfectie. Met maar liefst 121 facetten is deze slijpvorm uniek in haar soort.

Contrast tussen donker en licht

In vergelijking met de traditionele briljant slijpvorm heeft de GASSAN 121 16 extra facetten op de bovenkant en 48 extra facetten aan de onderkant waardoor een perfecte schittering ontstaat, met andere woorden: perfecte schoonheid. Volgens een rapport van de WTOCD (een onderdeel van de High Council of Diamonds in Antwerpen) versterken de extra facetten het contrast tussen de donkere en lichte delen in de diamant waardoor de GASSAN 121 een spectaculaire uitstraling heeft.

Tot 3 september krijg je 15% korting op de Gassan 121 collectie. Hier kun je je inschrijven voor een uitgebreide tour bij Gassan en gebruik maken van de ambachtelijke goudsmid service via de inpandige atelier.