Beauty & Fashion

Comfortabel op hakken: het kan écht

een revolutie

Keep your heels, heads, and standards high. De kracht van een paar goede hakken mag zowaar niet onderschat worden. Zoveel is duidelijk. Maar elke dame (of heer) die ooit een pump aan heeft getrokken, kent de helse keerzijde… Het welbekende ‘Mooi zijn = pijn lijden’  lijkt accurater dan de stelling van Pythagoras. Schoenen maken nu eenmaal een outfit. Maar diezelfde schoenen zijn ook boosdoeners. En dus kabbelt onze haat-liefde-verhouding met Louboutins, Jimmy Choo’s en Prada’s rustig voort. Maar niet als het aan de engel Gabriel Guide ligt…

keep your heels high

Met de Helia High Heel Insoles van Gabriel Guide is een droom waargemaakt. Immers, met deze binnenzolen kunnen vrouwen eindelijk probleem- en pijnloos de wereld trotseren in de mooiste schoenen. Zelfs na urenlang rond te hebben gedarteld, voelen de zachte zolen nog steeds comfortabel. En daar is dan ook heel wat onderzoek aan vooraf gegaan. De Helia High Heel Insoles zijn het resultaat van jarenlang onderzoek van bewegingsdeskundigen, wetenschappers, orthopeden, pedologen en natuurlijk ervaringsdeskundigen. Dankzij de vlijtige houding van deze specialisten en hun expertise op het gebied van voetdruk-sensorsystemen zijn er nog nooit eerder vertoonde, drukverlagende resultaten behaald.

Gabriel guide zet beste beentje voor op Masters of LXRY 2017

De Helia High Heel Insoles zijn geschikt voor de hoogste hakken en het waarmaken van de grootste dromen. Probeer het zelf, op het grootste premium lifestyle-event van Europa, Masters of LXRY 2017. Van 7 t/m 11 december 2017 vindt het evenement plaats in de RAI Amsterdam. Klik hier voor meer informatie of hier om tickets te bestellen.

gabrielguide.com