People & Finance

Golf met Louis van Gaal op het FIRST Andermatt Open

Het unieke golfevenement

Aanstaande vrijdag 8 juni is het zover: LXRY Open gaat van start. De echte golfliefhebbers kunnen het volgende golfevenement alvast in hun agenda noteren: het FIRST Andermatt Open op woensdag 27 juni 2018.

Samenwerking met spieren voor spieren

Het FIRST Andermatt Open wordt in samenwerking met stichting Spieren voor Spieren en ambassadeur Louis Van Gaal in Zwitserland georganiseerd. Meedoen aan dit toernooi met 18 holes is dan ook een goede daad. Stichting Spieren voor Spieren biedt kinderen met spierziekten vooruitzichten naar een beter leven. Zo wordt er onder andere veel onderzoek gedaan naar medicatie.

De inzet van louis van gaal

Van Gaal is een trotse ambassadeur en toont graag zijn inzet voor ‘Spieren voor Spieren’. Naast zijn deelname zal hij daarom een presentatie geven over deze stichting. Als kers op de taart organiseert van Gaal ook nog eens een speciaal diner, samen met zijn vrouw in een van de mooiste hotels van het gebied: het Chedi Hotel.

Deelname

Wil je deelnemen aan dit unieke golfevenement? Klik hier voor meer informatie. En ben je benieuwd hoe de Zwitserse golfbanen eruit zien? Klik dan hier.