Travel & Experiences

’s Werelds grootste festivalcruise: The Ark

1 cruiseschip – 4 dagen – 7 stages – 90 dj’s – 4.000 passagiers

Een vierdaagse mini-cruise op de Middellandse zee met aan boord bekende dj’s, diverse topchefs, luxueuze suites vanaf €549 oplopend tot €36.000 met de bestemmingen Barcelona, Marseille en Ibiza. Over enkele weken vertrekt THE ARK. Het grootste cruiseschip festival ter wereld vaart van 31 augustus tot 3 september 2017 naar de mooiste havens van de Middellandse zee. Aan boord 4.000 muziekliefhebbers, 90 dj’s waaronder Sven Väth, Sam Feldt, GIRLS LOVE DJs en Kris Kross Amsterdam en topchefs waaronder Nick Bril van sterrenrestaurant The Jane**.

The ark – Het grootste cruisefestival ter wereld

Terwijl de kapitein het schip naar de drie verschillende havens loodst, draaien dj’s uit verschillende elektroniche muziekgenres en entertainment op zeven podia een programma aan elkaar zoals je niet eerder hebt meegemaakt. Aan boord van de The Freedom of the Seas is alle luxe en comfort aanwezig. De zon zien opkomen boven de Middellandse Zee tijdens een yogasessie in de ochtend op het hoogste dek of culinair genieten in één van de vele toprestaurants. Zweet de calorieën er weer af in het fitnesscenter, ontspan in het wellnesscenter, sla een balletje vanaf de minigolfbaan of beproef je geluk in het casino. Ten slotte zijn op het cruiseschip ook en een golfsurf simulator, shopping mall en bioscoop te vinden, mocht je nog een vrij uurtje vinden.

Barcelona, Marseille en Ibiza 

Wie de benen wil strekken en voet aan wal zet in de verschillende steden, krijgt een goedgevuld programma voorgeschoteld. Van een lunch in HEART, het meest spectaculaire restaurant op Ibiza van de Adrià-broers en een jeepsafari langs de hidden gems van het eiland, tot een potje jeu de boules in de Vieux-Port van Marseille.

THE ARK is een initiatief van een Nederlands-Belgische organisatie. De cruise vaart van donderdag 31 augustus tot zondag 3 september vanuit Barcelona naar Marseille, Ibiza en terug. Prijzen variëren per type kajuit en zijn inclusief alle maaltijden, entertainment en non-alcoholische dranken. De laatst beschikbare tickets koop je via theark.cruises