Feest voor de ‘Happy Diamonds’ van Chopard bij Gassan

Chopard is bij voorbaat al een juwelenhuis waar je blij van kan worden – denk: sierlijke creaties, Zwitserse precisie, en afwisseling tussen pronkstukken en draagbare juwelen – maar het is met name de Happy Diamonds-collectie die al jaren vele harten weet te veroveren. De lijn staat bekend om zijn ‘zwevende’ diamantjes in bijvoorbeeld ringen en kettingen. Velen zijn gecharmeerd van de vrolijke visjes, sterretjes, hartjes en andere vormen die bijvoorbeeld in de horloges te vinden zijn.

Welnu, op donderdag 6 oktober werd het 40-jarige bestaan van deze collectie gevierd bij Gassan. Ter ere hiervan werd een exquise diner geserveerd onder leiding van sterrenchef Onno Kokmeijer (Ciel Bleu), begeleid door wijnen van Chateau Monestier La Tour. Dat alles vond plaats in de Uilenburgersjoel, de synagoge naast Gassan’s hoofdkantoor, één van de laatste overleveringen uit de Joodse wijk Uilenburg. Ter gelegenheid werd er in de synagoge een overzicht tentoongesteld van de Happy Diamonds juwelen. Kers op de juwelentaart was het sublieme optredens van O’G3NE, Wieneke Remmers en DJ Jeroen Hermans. Scroll naar beneden voor de foto’s.

LXRY feliciteert Chopard en Gassan van harte met deze mijlpaal. Dat we nog vele jaren met ‘happiness’ en ‘diamonds’ tegemoet mogen gaan.

Meer Jewels & Watches