Jewels & Watches

LXRY TV: De nieuwste én mooiste designs van Gassan

Debora en David geven een tipje van de sluier

Aanstaande donderdag is het zover: de zestiende editie van Masters of LXRY. Dit jaar geheel in het teken van design. Ook in de juwelen- horlogewereld is design heel belangrijk. Daarom vertellen Debora Huisman-Leeser en David Bijlsma van Gassan ons alles over de laatste trends. En zij laten vast zien wat we op de beurs kunnen verwachten. Tot slot kiezen ze een favoriet item voor elkaar uit.

Hét luxe magazine op de Nederlandse televisie

In dit zevende seizoen van LXRY TV nemen Yves Gijrath en de LXRY-specialisten je iedere zondagochtend mee in de wereld van luxe: de meest fascinerende plekken in binnen- en buitenland, de mensen achter beroemde en exclusieve merken, de laatste trends op het gebied van interior & design, kunst, auto’s & jachten, horloges & juwelen en de nieuwste hotspots en beste chefs. LXRY TV kijk je elke zondagochtend om 11.00 uur op SBS6.

Masters of LXRY is het grootste premium lifestyle-event van Europa en wordt van 7 t/m 11 december 2017 georganiseerd in de RAI Amsterdam. Klik hier voor meer informatie en hier om tickets te bestellen.