Interior & Estate

Exposant van de Week:
L2L LED screens

LED schermen zijn hot. Tegenwoordig zie je steeds meer reclamezuilen met LED in het straatbeeld verschijnen. Zo ook op de trappen van de Spuimarkt in Den Haag. LXRY ging kort in gesprek met Sidney Zee, directeur van L2L LED screens.

Tekst: Susan Poeder
Beeld: L2L LED

“26 jaar geleden begon ik in de lichtreclame en belettering” vertelt Sidney Zee, directeur van L2L LED screens. “Later kwam ik in aanraking met LED schermen in China en realiseerde ik; dit gaat echt de toekomst zijn. Zo’n 8 jaar geleden ben ik ermee in Nederland begonnen en inmiddels zijn we zelfs internationaal enorm groot geworden.”

Led2Lease

L2L staat voor ‘LED to lease’ omdat de LED-specialist mogelijkheden aanbiedt om te leasen, dat heeft met een stukje historie van het bedrijf te maken. “Toen wij begonnen met LED-schermen uit China waren mensen nog wat voorzichtig. Mensen dachten dat het goedkoop materiaal was wat snel kapot ging. “Blijft het wel goed?”, kregen we vaak te horen. Uiteraard werken wij echt alleen met de allerbeste producenten, maar om de klanten tegemoet te komen, begonnen we met de optie om te leasen. Op die manier neem je het risico voor ze weg.” Uiteraard kunnen de LED-schermen ook gewoon gekocht worden.

Trends en ontwikkelingen

L2L bedient voornamelijk zakelijke klanten waaronder retailketens en out of home mediabureau’s. Zowel binnen als buiten kun je steeds meer reclamezuilen vinden met LED. Toch wil Sidney zich ook meer gaan richten op de consument. “Tijdens Masters of LXRY hebben we laten zien wat de mogelijkheden zijn voor in huis. Denk aan een mega bioscoop, maar dan zonder beamer. Dit jaar zijn we weer aanwezig en zullen we laten zien welke mogelijkheden er nog meer zijn. Het kan wat ons betreft niet futuristisch genoeg zijn. Schermen in je eettafel of bar… Waarom niet?”

L2L maakt LED-schermen op maat waarmee je dus een echte eyecatcher in huis kunt halen. Maar ook in de binnenstad van Den Haag is er een uniek item geplaatst als blikvanger. Op de Spuimarkt is een trap omgetoverd tot een waar lichtspektakel. Zie hier de beelden.