Interior & Estate

Exposant van de week: Frame Vastgoed

Frame Vastgoed heeft ‘hart voor de stad’ Rotterdam en dit is terug te zien in hun projecten. Zo zijn ze momenteel onder meer bezig met de ontwikkeling van een gloednieuwe vestiging van Porsche Centrum Rotterdam in samenwerking met Pon Luxury Cars. Ook restaureert Frame Vastgoed het Slaakhuys aan de rand van Kralingen tot een Tribute Portfolio by Marriott hotel en creëren zij het superluxe 'Bay House’ en een Sofitel hotel in het Rijnhaven District aan de kade van Katendrecht.

Tekst: Annelies Keus

Baden in luxe

De appartementen van Bay House zijn veruit de meest prestigieuze van Rotterdam, met internationale allure. Circa vijfentachtig in totaal, waaronder de bijzondere ‘Box’ die met een oppervlak van zo’n 1.000 vierkante meter de kers op de taart is. De Bay House appartementen hebben onder meer een concierge service, een fenomenaal design en een spectaculair uitzicht op de mooiste skyline van Nederland. Het is dé perfecte plek voor luxeliefhebbers, fashion aficionado’s en designadepten. LXRY TV sprak eerder met Petra Rutten, Directeur Wonen bij Frame Vastgoed.

“Het bijzondere van Rotterdam is dat deze stad zich opnieuw heeft uitgevonden, met een eigen identiteit vol met kunst, cultuur en mooie, nieuwe architectuur. Daar willen wij op door-ontwikkelen. We investeren voor de lange termijn.”

Virtuele Reality

Tijdens Masters of LXRY 2018, was al er een mogelijkheid om een voorproefje te zien van het gloednieuwe Bay House, waarbij je zowel de appartementen als het schitterende uitzicht kon bewonderen via Virtual Reality (VR). Deze is nu ook online te bekijken. Zie jij jezelf al wonen in de mooiste havenstad die ons land rijk is en wil je meer informatie over Bay House? Neem dan een kijkje op de website.

bayhouse.nl | framevastgoed.nl