Travel & Experiences

Experience Travel is jouw Personal Assistant op reisgebied

Veel mensen zien vrijheid om te reizen als de ultieme vorm van luxe. ExperienceTravel is jouw personal assistant op reisgebied. De drang om te reizen is nog nooit zo groot geweest en we hechten steeds meer waarde aan de vrijheid om te ontdekken. Er zijn natuurlijk ook steeds meer mogelijkheden. Geen plek op aarde is meer onbereikbaar.

Tekst: Annelies Keus

ONCE IN A LIFETIME

CEO Harco van Uden werd afgelopen jaar door LXRY uitgeroepen tot één van de veertien Geniusses van 2018 vanwege zijn vindingrijkheid, doortastendheid en genialiteit. Hij richt zich met ExperienceTravel op het creëren van onvergetelijke belevingen, waarbij alle zorg wordt weggenomen en het woord ‘nee’ niet bestaat. Echt tot rust komen doe je op een plek ver weg van de dagelijkse verplichtingen. Twintig jaar geleden besloot Harco om de landen zelf te leren kennen. Van infrastructuur tot logistiek en aanbod, van musea-bezoeken tot bungeejumpen.

“Op mijn 24e maakte ik letterlijk de overstap van Benidorm naar de rimboe.”

Peru

Harco van Uden

DROOMREIS

Harco heeft een duidelijke visie: “Niets moet en alles mag. Het is tenslotte jouw reis en die kan alleen jij invullen.” De experts van ExperienceTravel zijn er om te adviseren en jouw droomreis werkelijkheid te maken. Wat dacht je van zeldzame dieren spotten op Madagaskar, tussen de pinguïns lopen op de sub-Antarctische eilanden of genieten van de witte zandstranden en azuurblauwe zee in een privévilla op de Malediven? Of wellicht is een nostalgische 5-sterren treinreis van Tanzania naar Kaapstad meer iets voor je, wil je plekken bezoeken waar nog nooit een toerist is geweest, of dineren in de woestijn onder de sterrenhemel? Je kunt het zo gek niet bedenken, maar bij ExperienceTravel is vrijwel niets onmogelijk.

 

LOVE EDITION

ExperienceTravel heeft zich alweer voor de komende 5 jaar gecommitteerd aan Masters of LXRY met een prachtige eilandstand van vijftig vierkante meter. Ook dit jaar zijn zij te vinden op Masters of LXRY ‘Love Edition’ van 12 t/m 16 december in de RAI Amsterdam.

www.experiencetravel.nl