Travel & Experiences

Exposant van de week: Blue Bay Curaçao
Golf & Beach Resort

LXRY verwelkomt Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort als nieuwe deelnemer van Masters of LXRY. Blue Bay is een gated resort community van 220 hectare gelegen aan de zuidelijke kust van Curaçao. Vincent Zrour, commercial manager development van Blue Bay, vertelt je alles over dit top-notch resort.

Tekst: Susan Poeder
Beeld: Blue Bay Curaçao

Golfen in het paradijs

Te midden van palmbomen met uitzicht op een azuurblauwe zee, kunnen Curaçaoënaars, bewoners en vakantiegangers hier ultiem genieten van het goede leven. Naast diverse beschikbare bouwkavels telt Blue Bay zo’n 400 ontwikkelde eigendommen, bestaande uit villa’s, (strand)appartementen en vakantiewoningen; iets wat begin jaren 90 amper voor te stellen was. “Een groep ontwikkelaars kocht het terrein wat toen nog bestond uit ’mondi’ (heuvels en bossen)”, vertelt Vincent. Ze begonnen eerst met de aanleg van een 18-holes golfbaan die in 2001 werd geopend door toenmalige Prins Willem-Alexander. De golfbaan is altijd de basis geweest van het masterplan, waarin het ontwikkelen van real estate de hoofdactiviteit is voor Blue Bay.”

The Shore & Ocean Drive op Blue Bay

Op dit moment brengt Blue Bay 2 projecten onder de aandacht: The Shore & Ocean Drive, beide direct gelegen aan Caribische zee. “The Shore betreft 32 luxe appartementen gelegen aan het strand van Blue Bay met een vanaf prijs van 506 duizend euro, deze worden eind dit jaar opgeleverd.  Belangrijk detail is dat Osiris Hertman – die tevens het design van pop-up Michelinrestaurant M34 heeft verzorgd – verantwoordelijk is geweest voor het design en de finishing touch.

Lees ook: Culinaire genialiteit in Restaurant M34

The Shore @ Blue Bay.

“Ocean Drive bestaat uit zeer exclusieve zeekavels van 3000 vierkante meter, direct aan de Caribische zee, verkrijgbaar vanaf 805 duizend euro per kavel. Deze kunnen ook met een turn-key villa worden aangeboden. Carefree living is tenslotte ons motto.” Wie tijdens Masters of LXRY de stand van Blue Bay bezoekt, kan op een wel heel bijzondere manier kennis maken met Ocean Drive. “Op de beurs willen we gasten via een virtual reality beleving een rondleiding geven. We zullen enkele brillen beschikbaar hebben, maar daarnaast zullen we ook werken met augmented reality – dus op je mobiel de omgeving geprojecteerd zien in je eigen omgeving. Toch kun je Curaçao het beste beleven door er echt te zijn. Ik nodig iedereen dan ook van harte uit om een keertje bij ons langs te komen en zelf te ervaren hoe mooi Blue Bay echt is.”

www.bluebay-curacao.com | www.bluebay-realestate.com