Travel & Experiences

Travel: Tanzania

Wildlife paradise

Explore Tanzania. Vooral doen. Want het Oost-Afrikaanse land is het toppunt van exotiek en dé bestemming voor een zinderende safari. Het biedt  oeroude prachtige wildlife, oeroude stammen, een kustlijn om van te dromen en de mooiste tentenkampen. Daarom is Tanzania dan ook een gewilde bestemming voor veel doorgewinterde travellers die het echte authentieke Afrika willen ervaren. Wist je bijvoorbeeld dat de oudste mensenschedel die ooit gevonden is, uit Tanzania komt? Dat er de grootste kudde olifanten van Oost-Afrika rondloopt? Dat Tanzania de hoogste op zichzelf staande berg ter wereld heeft (Kilimanjaro) en de grootste vulkanische krater heeft?

Explore Tanzania

Explore Tanzania organiseert individuele reizen naar Tanzania die op maat worden gemaakt en uiteraard volledig zijn afgestemd op jouw wensen. De oprichters van Explore Tanzania, Marjolijn en Marloes Pronk, zijn nota bene in dit Afrikaanse land opgegroeid. Daardoor hebben ze een diepgeworteld persoonlijk netwerk en jarenlange ervaring in het land. Ook de professionele safarigidsen kennen dit land als geen ander. Samen met hen zorgt Explore Tanzania voor een ultieme en avontuurlijke reis. Want behalve een mooie tocht in een jeep kun je hier ook geweldig wandelen, fietsen, kanoën, paardrijden en golfen.

Ontdek Explore Tanzania op Masters of LXRY. Dit grootste premium lifestyle-event wordt van 7 t/m 11 december 2017 georganiseerd in de RAI Amsterdam. Klik hier voor meer informatie of hier om tickets te bestellen.

Lees hieronder vooral ook meer over dit wonderlijke land.

exploretanzania.nl