Travel & Experiences

Travel Trend: op expeditie per cruiseschip

Beleef de perfecte cruise ervaring

Als een weekje een villa huren in Marbella of een beetje lui aan het zwembad liggen in een resort op de Malediven je te weinig uitdaging geeft, maar je wel dol bent op luxe, is een expeditie maken per cruiseschip iets voor op je bucket list. Waterproof Cruises & Expeditions is de specialist op het gebied van kleinschalige cruises en grensverleggende expedities. Een waanzinnige expeditie beleven, maar dan op een kleinschalige manier en dit allemaal met een luxe cruise met relatief weinig mensen.

Duiken tussen ijsschotsen of snorkelen met orka’s

Waterproof Cruises & Expeditions neemt je mee naar de meest fascinerende bestemmingen. Eigenares Marlynda Elstgeest heeft ruim twintig jaar ervaring ingezet om de meest exclusieve cruises en expedities samen te stellen. Bovendien vertegenwoordigt het bedrijf onder andere het vijfsterrenschip ‘Europa 2’ van Hapag Lloyd. Je wordt daarmee meegenomen naar de meest prachtige plekken. Duiken rond de grote ijsbergen van Antarctica? Of liever snorkelen met Orka’s in Noorwegen?  De expedities cruises sluiten aan bij je wensen, waardoor je de perfecte ervaring beleefd!

Waterproof cruises & expeditions op Masters of LXRY

Ben je ook benieuwd naar de geweldige expedities? Laat je informeren tijdens de grootste lifestyle beurs van Europa, Masters of LXRY. Wat plaats vindt van 6 tot 10 december 2018 in de RAI Amsterdam.

waterproof-expeditions.com